img_3596

Selskapsstruktur

selskapsstruktur-overhalla-gruppen

OVERHALLA BETONGBYGG

Overhalla Betongbygg er lokalisert på Skogmo Industripark i Overhalla og på Verdal.
Bedriften har i dag 230 ansatte og har et bredt produktspekter som omfatter prefabrikkerte elementer i betong til havbruk, samferdsel, industri,  landbruk, privat og offentlig næringsliv. Overhalla Betongbygg er forøvrig landets største leverandør av betongprodukter til landbruket.

OVERHALLA HUS

Overhalla Hus har i 75 år utviklet, produsert og levert merkevaren Overhalla Hus. De har i dag 60 ansatte og har basert konseptet på levering av komplette byggesett levert som elementbygg med tak.  De leverer til både private og offentlige aktører og leverer alt fra store haller, skoler, leilighetsbygg, landbruksbygg til boliger i rekke og eneboliger.

OVERHALLA MEKANISKE

Overhalla Mekaniske er et solid firma i stadig utvikling og med røtter helt tilbake til 1887 på Øyesvold i Overhalla Kommune. Hovedkompetansen er innefor stål og aluminimum, og de er gode problemløsere, spesielt innenfor industri, landbruk og anlegg. Overhalla Mekaniske har over 30 ansatte og har produksjonslokaler i Overhalla og i Namsos.

OVERHALLA TRANSPORT

Rolf Amdal startet bedriften i 1972, som en maskinvirksomhet. De siste årene har det blitt mer og mer transport og de 12 ansatte er nå spesialisert på transport av betongelementer. Stor og stabil vekst bidro til prisen årets Gaselle-bedrift 2011 i Nord-Trøndelag. Bedriften har 10 kjøretøy spesialtilpasset transport av betongelementer.