headerbanner

Om oss

Overhalla Gruppen består av fire bedrifter som leverer fremtidsrettede bygg og konstruksjoner i tre, stål og betong.

Ved å knytte bedriftene sammen i en merkevare, har vi bred kompetanse innen en rekke fagfelt, og sammenkoplingen gjør det enklere å utveksle erfaringer- og på den måten skal vi utvikle oss sammen og møte etterspørselen i markedet for bygg og anleggsbransjen.

Vi tilbyr industrialisert skreddersøm der elementer produseres på fabrikk etter kundens spesifikasjoner, og deretter monteres på byggeplass.

Ofte trengs en kombinasjon av flere typer materialer på ett og samme prosjekt, og da den tette knytningen mellom våre bedrifter en stor fordel for kunden. I Overhalla Gruppen har vi både bred kompetanse og et spesialisert fagmiljø som er blant de fremste i landet på sine områder.

Med et godt samarbeid mellom bedriftene og en kultur for deling av kompetanse og erfaringer, kan vi møte dagens og morgendagens behov i bygg- og anleggsbransjen.

Trondheim Maraton: Overhalla Gruppen er en dedikert deltaker på Trondheim Maraton hvert år. Selskapet har en sterk tradisjon for å støtte lokale arrangementer og fremme helse og aktivitet blant sine ansatte.