shutterstock_364571876

Pengedryss fra Overhalla-fondet

Hva har den talentfulle alpinisten Stian Saugestad til felles med Grong klatreklubb og Jøa Skolemusikkorps? Jo, alle har søkt og har fått tildelt penger fra Overhalla-fondet som er initiert av Overhallagruppen.

Responsen har vært overveldende og det har ikke vært mulig å gi penger til alle gode formål. Totalt kom det inn over 80 søknader fra hele Namdalen, og fondet har gitt 100.000 kroner i denne runden – fordelt på 26 søkere.

Det er ennå ikke for sent å få penger fra Overhalla-fondet i år. Den neste søknadsfristen er satt til 1. oktober – og får fondet inn like mange gode søknader til høsten vil det komme en betydelig sum også i høst.

Overhalla-gruppen har sagt at hvert år skal Overhalla-fondet gi ut opptil en halv million kroner i sponsor- og støttemidler. 255.000 kroner av dette var allerede gitt i form av flerårige avtaler og hovedsponsoravtaler. Til høsten vil det komme en ny tildeling fra fondet og fortsatt har Overhalla-gruppen ambisjoner om en årlig tildeling av en halv million kroner.

For noen av søkerne er det ikke gitt direkte avslag, men de er sendt videre til noen av bedriftene i Overhalla-gruppen slik at de kan behandle søknadene videre.

De som har fått tildelt penger i denne runden er:

Namsens Auge, Grong
Namsos barne- og ungdomskorps, Namsos
Namdal lokallag «Et barn for lite», Namsos
Bråten Bikepark/Namdals SK, Namsos
Stian Saugestad, Namsos/Grong
Spillum idrettslag, Namsos
SOL Leir Overhalla, Overhalla
Nordre Skage Skytterlag, Overhalla
Namsos Tae Kwon Doe Klubb, Namsos
Turntrening på Bergsmo, Grong
Fridtun forsamlingshus, Overhalla
Jøa 4 H, Fosnes
Skage Cup, Overhalla
Grong Skolemusikk, Grong
Saldilten, Fosnes
Namsos Musikkorps, Namsos
Høylandet Storband, Høylandet
Overhalla Røde Kors, Overhalla
Ole Jørgen Bruvoll, Lierne
Namdalseid idrettslag, Namdalseid
Namsos Turnforening, Namsos
MOT Overhalla, Overhalla
Høylandet skolekorps, Høylandet
Spillum forsamlingshus, Namsos
Grong Klatreklubb, Grong
Jøa skolemusikkorps, Fosnes

I tillegg til dette har bedriftene i Overhalla Gruppen tidligere gitt støtte til kunstgressbane for Overhalla idrettslag, hovedsponsor for Overhalla idrettslag, Namdal Golfklubb, Namsen FIF, hovedsponsor for Overhalla skytterlag, jakkesponsor for Grong Alpint og støtte til kirkeorgel i Ranem kirke.

Husk at den nye søknadsfristen for støtte fra Overhalla-fondet er satt til 1. oktober. Du finner søknadsskjema HER