img_6047-2

Prosjektleder

Overhalla Betongbygg er et Trøndersk industrieventyr. Vi er en 77 år gammel gründerbedrift med to betongelementfabrikker i Trøndelag. Selskapet er en del av Overhalla Gruppen som består av Overhalla Hus, Overhalla Mekaniske og Overhalla Transport. Konsernet Overhalla Gruppen nærmer seg 1mrd i omsetning og er til sammen 350 ansatte. Vi tenker stort og bygger stort. 

Basert på effektive byggemetoder og prosesser leverer vi prefabrikerte betongelementer og stålkonstruksjoner til aktører i bygg- og anleggsbransjen.

Vi er eksperter på prefabrikkerte elementer, dette innebærer at vi flytter produksjonen fra byggeplassene til våre fabrikklokaler. Denne industrialiseringen av byggeprosessen har mange fordeler når det gjelder blant annet kostnader, kvalitet og sikkerhet.

Vår ordrebok vokser, og vi søker erfaren prosjektleder i Trondheim!

Vi har bred kompetanse innen en rekke fagfelt, og er opptatt av intern utvikling. På den måten utvikler vi oss sammen og møter etterspørselen i markedet på en innovativ måte. Rollen innebærer at du også vil bistå og støtte prosjektsjef i videre utvikling av prosjektgjennomføring

Du blir en del av et faglig team som tilbyr industrialisert skreddersøm til våre kunder!

 

Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle hos oss og dine ansvarsområder inkluderer:

 • Planlegging, utvikling og gjennomføring av større prosjekter innen aqua, bolig, næring og industri
 • Kontaktperson mot kunder og underleverandører
 • Økonomisk ansvar i tråd med våre fullmakter
 • Overordnet ansvar for HMS i prosjektene
 • Kvalitetssikring av prosjektgjennomføringen
 • Sikre god kommunikasjon og involvering av alle parter i prosjektene

Din jobb blir allsidig og vi ser etter deg som er strukturert, opptatt av fremdrift, økonomi og kontinuerlig forbedrings og utviklingsarbeid i prosjekter. Du kommer til å jobbe tett med våre underleverandører, og i din rolle blir det viktig å sikre gjennomføring av prosjektene innenfor avtalte mål og rammer.

 

I jobben som prosjektleder tror vi at du lykkes hvis du har:

 • Relevant høyere utdanning på bachelor-/ eller masternivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse.
 • Bred erfaring med prosjektledelse og totalentreprise innen bygg og anlegg
 • Erfaring med ulike gjennomføringsstrategier og kontraktsformer, trygghet i å ta beslutninger i møter med entreprenører
 • Erfaring fra kontraktsstandardene i bygg og anlegg med god forståelse for oppfølging av prosjektenes avtaler
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • God økonomisk forståelse
 • Vi har et sterkt fokus på kvalitet, HMS og bærekraft, og vi ønsker å finne en engasjert person som kan bidra til vår suksess.

Hos oss kommer du til en virksomhet med store ambisjoner og høyt tempo.

Du får en variert og utfordrende stilling hvor ingen dager er like, med gode muligheter til å utvikle deg. Du vil få være med å påvirke og bidra til vår suksess. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, tjenestepensjon, ordnede arbeidsforhold og gode forsikringsordninger. Vi har en fremoverlent bedriftskultur som preges av å ta tak i utfordringer og løse dem.

SØK HER!

Søknadsfrist: 04. juni 2024

Kontaktperson: Kenneth Amdal Hals

Tlf: 922 02 621

Email: [email protected]