skjermbilde-2017-10-31-kl--10-08-00

Vi søker Eventyrere

Suksess kan være så mangt. Mens noen av oss vurderer flaggheising bare vi kommer oss opp om morgenen, blir andre sjeldent fornøyd – selv med høyglanspolert liv og rakettforskere rundt middagsbordet. For om verden skal gå videre, er vi avhengig av de som stadig strekker seg lenger. De som vil enda mer; de som vil utforske og erobre.

Dermed søker vi

Eventyrere

av typen som har full kontroll på hva de har i sekken – og som vet hvordan de kommer seg til neste topp på grafen. Et fantom i lycra eller en bamse i flanell; begge deler duger – for oss er et merke i Birken like mye verdt som svømmeknappen.

Vårt eneste krav er at du deler vår utforskertrang, at du ser verdien av å være en god lagspiller, at du anerkjenner Overhalla som universets sentrum – samt klarer å skille spøk fra alvor.

Vi søker:

Leder salg – og markedsavdelingen
Controller
Konstruktør
Montør
Operatør i kranbanen
Kantinedriver i 50% stilling (vikariat)

Se alle våre ledige stillinger her